FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Real Cica Micellar Cleansing Water 400ml

Rp 368.500 Rp 294.800
6 Reviews
1
Wishlist
Information

Gently remove make-up and impurities without irritating as it refreshes and soothes skin.

A no-rinse micellar cleansing water with micellar technology perfectly cleanses away all skin impurities and makeup. Enriched with skin soothing ingredients, Centella Asiatica extract and Madecassoside, it gently finishes to a dewy and smooth skin with a moderate pH (5.5-6.5).

1. Cleansing water acts a magnet in picking up impurities, sebum, and makeup!
- Like a magnet, micellar technology captures and draws out all impurities, sebum, and dirt, leaving skin hydrating clear and soft.

2. Cleanse while soothing your skin!
- Enriched with 5 soothing formula including Centella Asiatica ingredient, it provides intensive benefits of cleansing and soothing to skin. Its gentle and calming formula safely and effectively removes your eye makeup, not irritating your sensitive eyes.

3. Cleanse skin without drying it out!
- This mildly acidic cleanser helps balance your skin pH, while maintaining moisture level and skin balance

Ratings and Reviews


Lani S
23 September 2020
Top Reviewer
Neogen real cica micellar cleansing water
Bagus nih buat ngangkat kotoran di muka + bikin lembut mukaa
Wafiy Yuka
12 July 2020
Neogen real cica micellar cleansing water
Baguss loh ini micellar water plus kandungan yang menyehat kan bagi kulit ,,
Gak bikin kulit kering , dan iritasi
Aku suka sekali sama micellar water neogen ini
Lilis Rosna
05 June 2020
Top Reviewer
Neogen the bast
Cleansing water kecintaan kuuu , suka banget karna dia ringan dan cocok sekali di muka aku .. bikin muka jadi bener bener bersih ..
packanging nya simpel dan size nga gede
Nana S
21 April 2020
Neogen real cica micellar cleansing water
Entah kenapa aku tuh selalu tertarik sama skincare yang packaging nya kalo ga lucu ya gede hihi
Mungkin karna produk nya banyak dan awet kali ya haha

Cuco sih di aku ngebersiin muka dengan sempurna
Oka Luthfi
21 February 2020
Top Reviewer
Neogen real cica micellar cleansing water
Bagus bagus bagus bagus banget , cocok banget buat muka yang lagi ada beruntusan atau jerawat , menurut aku dia micellar water yang terampuh yang pernah aku pake karna mengandung cica kali ya jd dia bikin jerawat ku calm dan nyembuhin beruntusan ,, udah gitu size nya gedaa bangett 400ml awet cuy wort to buy bangettt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping