#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Real Cica Micellar Cleansing Water 400ml

Rp 368.500 Rp 221.100
5 (8)
1
Add to Wishlist
Details

Gently remove make-up and impurities without irritating as it refreshes and soothes skin.

A no-rinse micellar cleansing water with micellar technology perfectly cleanses away all skin impurities and makeup. Enriched with skin soothing ingredients, Centella Asiatica extract and Madecassoside, it gently finishes to a dewy and smooth skin with a moderate pH (5.5-6.5).

1. Cleansing water acts a magnet in picking up impurities, sebum, and makeup!
- Like a magnet, micellar technology captures and draws out all impurities, sebum, and dirt, leaving skin hydrating clear and soft.

2. Cleanse while soothing your skin!
- Enriched with 5 soothing formula including Centella Asiatica ingredient, it provides intensive benefits of cleansing and soothing to skin. Its gentle and calming formula safely and effectively removes your eye makeup, not irritating your sensitive eyes.

3. Cleanse skin without drying it out!
- This mildly acidic cleanser helps balance your skin pH, while maintaining moisture level and skin balance

How to Use

Wet a cotton pad with cleansing water. Swipe over face to remove makeup, dirt and excess oil. Repeat, if needed. Use daily, AM and PM.

Ingredients

Water, Polyglyceryl-4 Caprate, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Panthenol, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Madecassoside, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP (Ceramide 3), Glycereth-25 PCA Isostearate, Sodium Lactate, Sodium Gluconate, Disodium EDTA, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Allantoin, Butylene Glycol, Glycerin, Octyldodecanol, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Nana S
21 April 2020
Neogen real cica micellar cleansing water
Entah kenapa aku tuh selalu tertarik sama skincare yang packaging nya kalo ga lucu ya gede hihi
Mungkin karna produk nya banyak dan awet kali ya haha

Cuco sih di aku ngebersiin muka dengan sempurna
Oka Luthfi
Top Reviewer
21 February 2020
Neogen real cica micellar cleansing water
Bagus bagus bagus bagus banget , cocok banget buat muka yang lagi ada beruntusan atau jerawat , menurut aku dia micellar water yang terampuh yang pernah aku pake karna mengandung cica kali ya jd dia bikin jerawat ku calm dan nyembuhin beruntusan ,, udah gitu size nya gedaa bangett 400ml awet cuy wort to buy bangettt
FU YIN
Top Reviewer
29 November 2019
Great for Break Out
Kalau lagi break out, swipe dulu makeup pakai cleansing water cica ini. Kandungannya bisa meredakan radang dan menghilangkan bakteri.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping