Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Real Fresh Foam Cleanser 160g

Rp 269.000 Rp 188.300
8 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

This unique foaming cleanser contains fermented green tea extract to brighten and hydrate skin. The innovative formula is geared for oily, combination, and acne-prone skin, and gently removes impurities such as sweat and dirt from the skin without stripping your own natural oils. It's the perfect water-based cleanser to follow your oil-based cleanser in your double-cleansing routine.

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
16 December 2020
Top Reviewer
Neogen
Suka banget sama facial wash yg tipe foam gini, bener bener lembut di kulit dan ga bikin kering banget
Lani S
16 September 2020
Top Reviewer
Neogen real fresh foam cleanser
Bau nya aku sukaa banget freshh
Foam nya masih nyaman di muka enggak bikin muka jadi kering karna si foam nyaa
Good
Putri giri Pidia bhakti
09 August 2020
Top Reviewer
Neogen cleanser
Foam nya banyak bikin lembut gak bikin kering kaku
Good
Wafiy Yuka
12 July 2020
Neogen real fresh doam cleanser
Suka suka sukaa , gak bikin muka jadi kering .. bikin muka ku jadi halus dan keset
Febry NF
04 June 2020
Its an OK Product
Sudah habis 1 botol, secara cara keseluruhan tidak ada kendala di wajah aku TAPI tidak juga ada perubahan signifikan, aku pake yang oat claim bisa brightening tapi di aku nggak, gabikin kering itu nilai plusnya, dan gentle.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping