FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(REFILL) COPY PASTE BREATHABLE MESH CUSHION SPF 33 PA++

Rp 125.000
11 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 57pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 59pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 72pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Includes:

REFILL + Puff 1pc inside
We Go Together like COPY & PASTE ♥
Take Your Complexion to The Next Level.
Introduce you the #1st Local HYBRID Mesh Cushion in Indonesia!
Specially Created for Indonesian Skin Tone & Humidity of Tropical Weather.
With Breathable Technology, Non-Comedogenic Certified (psst...It Won't Clog Your Pores!), Long Lasting, & lots of skincare benefits, DAMNN...Our friendship will last forever!


Finishing : Morning Healthy Glow finish

Coverage: Medium ,Buildable, Featherlight & Smooth

Colour Choice:

❤️ PERLE [NEW]: Light - Pink undertone⁣
❤️ BIJOUX [NEW]: Light - Yellow undertone⁣
❤️ NINA [NEW]: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ SERENE: Light Medium - Pink undertone⁣
❤️ CHARLOTTE: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ ECLAIR [NEW]: Medium - Pink undertone⁣
❤️ COCO: Medium - Yellow undertone⁣
❤️ GODDESS [NEW]: Medium - Yellow undertone

=====================================================================

SERENE NA18190305712

COCO NA18190305713

CHARLOTTE NA18190305716

Push the puff gently into the mesh cushion. Pick up the right amount of product each time & work in layers. Use a Light-Tapping motion , it can gives you control & most natural-looking finish. DO NOT SWIPE! Create a different anlge shape with the puff. Don’t forget to Double Cleanse your Puff regularly to keep it clean and fresh. Use a Cleansing Oil/Oil Based Cleanser to remove all the makeup completely ======================== Tekan Puff secara perlahan ke mesh cushion. Ambil secukupnya jangan terlalu banyak & ulangi dengan layer berikutnya Gunakan gerakan Sentuhan-Ringan, itu dapat membantumu meng-kontrol & hasil yang sangat natural. JANGAN DIGESER! Jangkau tempat berbeda dengan membentuk puff-mu. Jangan lupa untuk membersihkan Puff-mu secara teratur untuk menjaganya tetap bersih & fresh Gunakan Cleansing oil /Oil based cleanser untuk membersihkan makeup yang menempel diwajah

Water, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Cyclohexasiloxane, Iron Oxides (CI 77492), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Trimethylsiloxysilicate, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Polypropylsilsesquioxane, Synthetic Fluorphlogopite, PEG-10 Dimethicone, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Iron Oxides (CI 77491), Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides (CI 77499), Betaine, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Fragrance(Parfum), Ethylhexylglycerin, Lecithin, Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, BHT, Tocopherol, Allantoin, Caffeine

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
05 September 2020
Verified Buyer
Very Lightweight
Cushion terdabest dan empties pertama ku, padhal udh coba berbagai emrk cushion dari yang Korea sampe lokal apsti ada aja yang engga cocok, tapi pas coba Somethinc ini langsung jatuh cinta sampe udah abis 1 pack dan repurchased si refill ini. Super super lightweight cocok buat daily use pokoknya, ga di setting pake powder lagi pun udah gemash banget hasilnya
Mei Dina
03 September 2020
Mantul
Aku suka ini hasilnya dewy finish, ringan di kulit, coveragenya lumayan oke, repurchase? Yess
Siti Maryam
30 August 2020
Refill
Akhirnya ada refill nya juga, untuk cushionnya sih oke bgt, coverage nya medium to full, bener bener buildable, finish nya lebih ke dewy atau satin finish gitu, terus gak ada flashback sama sekali juga, dan ketahanannya juga lumayan bgt
Fidya Ali
05 August 2020
Verified Buyer
SKINTONE MEDIUM WITH YELLOW UNDERTONE
harus pake yg coco, ga bikin abu2 samsek dan nge blur pori2 bgt, udah 2x purchase refillnya krn sesuka itu!!
Lya -
02 August 2020
Verified Buyer
Somethinc Copy paste breathable mesh cushion Serene
hasilnya oke. packing an luar dalem ok. semoga ga cpt kering deh soalnya masih abisin yg pny face sh**
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping