FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(REFILL) COPY PASTE BREATHABLE MESH CUSHION SPF 33 PA++

Rp 125.000
22 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 65pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 102pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 64pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Includes:

REFILL + Puff 1pc inside
We Go Together like COPY & PASTE ♥
Take Your Complexion to The Next Level.
Introduce you the #1st Local HYBRID Mesh Cushion in Indonesia!
Specially Created for Indonesian Skin Tone & Humidity of Tropical Weather.
With Breathable Technology, Non-Comedogenic Certified (psst...It Won't Clog Your Pores!), Long Lasting, & lots of skincare benefits, DAMNN...Our friendship will last forever!


Finishing : Morning Healthy Glow finish

Coverage: Medium ,Buildable, Featherlight & Smooth

Colour Choice:

❤️ PERLE [NEW]: Light - Pink undertone⁣
❤️ BIJOUX [NEW]: Light - Yellow undertone⁣
❤️ NINA [NEW]: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ SERENE: Light Medium - Pink undertone⁣
❤️ CHARLOTTE: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ ECLAIR [NEW]: Medium - Pink undertone⁣
❤️ COCO: Medium - Yellow undertone⁣
❤️ GODDESS [NEW]: Medium - Yellow undertone

=====================================================================

SERENE NA18190305712

COCO NA18190305713

CHARLOTTE NA18190305716

Push the puff gently into the mesh cushion. Pick up the right amount of product each time & work in layers. Use a Light-Tapping motion , it can gives you control & most natural-looking finish. DO NOT SWIPE! Create a different anlge shape with the puff. Don’t forget to Double Cleanse your Puff regularly to keep it clean and fresh. Use a Cleansing Oil/Oil Based Cleanser to remove all the makeup completely ======================== Tekan Puff secara perlahan ke mesh cushion. Ambil secukupnya jangan terlalu banyak & ulangi dengan layer berikutnya Gunakan gerakan Sentuhan-Ringan, itu dapat membantumu meng-kontrol & hasil yang sangat natural. JANGAN DIGESER! Jangkau tempat berbeda dengan membentuk puff-mu. Jangan lupa untuk membersihkan Puff-mu secara teratur untuk menjaganya tetap bersih & fresh Gunakan Cleansing oil /Oil based cleanser untuk membersihkan makeup yang menempel diwajah

Water, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Cyclohexasiloxane, Iron Oxides (CI 77492), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Trimethylsiloxysilicate, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Polypropylsilsesquioxane, Synthetic Fluorphlogopite, PEG-10 Dimethicone, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Iron Oxides (CI 77491), Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides (CI 77499), Betaine, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Fragrance(Parfum), Ethylhexylglycerin, Lecithin, Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, BHT, Tocopherol, Allantoin, Caffeine

Ratings and Reviews


Rachel Nadia
23 September 2020
Verified Buyer
so much love for this cushion
dengan adanya refill yang mudah dipasang, produk ini benar2 memudahkan!❤️ refill ini aku beli shade Nina. finishnya dewy dan healthy glow. puas banget dengan hasilnya!
Salma Aliyya
23 September 2020
Verified Buyer
Cushion terbagus
Ini cushion ter bagus yg pernah gue coba, ringan banget kaya gak pake apaapa, coveragenya pun bagus, gak bikin kering samasekali dan gak menyumbat pori pori. Bagus banget????
Angela Jessica
22 September 2020
Top Reviewer
AKHIRNYA WARNANYA BERAGAM
Seneng banget karna warnanya sekarang banyak. Dulu sempet sedih karna warna paling terangnya ttp kegelapan di aku. Untung sekarang nemu yang cocok ❤
Reizza Thalia
20 September 2020
Verified Buyer
TERCINTA!!!
To the point aja, gue cocok banget pake Cushion Somethinc ini, w pake shade Nina.. Awet bgt, ga gampang luntur, w memang suka pakai cushion dr dl, tapi pake di somethinc ini ga bikin breakout/jerawatan/bruntusan.. Pokoknya i like!!
Ajeng Febyola
20 September 2020
Verified Buyer
Super!
Ini satu-satunya cushion yang sampe aku beli refillnya. Iya sesuka itu????. Warnanya juga okay banget banyak pilihannya tapi ga bikin bingung karena udah disesuaiin sama undertone kulit kita. Daaaan dia juga ringan banget tapi cukup buat ngecover bekas bekas jerawat. Harganya juga ramah banget dikantong. Pokoknya super worth it!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping