FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Rose Roller

Rp 380.000 Rp 342.000
3 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Gem roller has been used in centuries for the healing properties.
Facial rolling with gemstone is relaxing and yet known to be beneficial to your beauty ritual. it helps to firm skin by reduce tension in the facial muscle through gentle massaging and helps to drain the stagnation in lymphatic nodes to aid the body detoxification system.
Tips : - use after your skincare routine to enhance the absorption and allows the roller to glide smoothly. - cool in refrigerator before usage, this helps to increase the relaxing feeling. - Start rolling from the nose bridge as the center of the face. - Glide in long strokes to the edges of the face. -Use consistenly for best result. may be used in the morning and night.

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
24 August 2020
Top Reviewer
good to have
efek dr pemakaian face roller blm berasa sih tapi dari face rollernya sendiri kokoh waktu dipegang dan bikin experience skincarean lebih menyenangkan
Nada Nabilah
17 May 2020
Verified Buyer
Nice
Sukaa karna dia dinginn tanpa ditaro di kulkas!
dr. Deliana Tarigan, M. Biomed
12 March 2020
Verified Buyer
Syuka saja
Alasan aku beli ini. karena salah satu aplikator yg menurut aku ngebantu banget dalam pemakaian serum wajah atau masker wajah. Karena kalau diaplikasikan serum atau masker wajah ngerasa sayang banget girls. Karena sebagian nempel ditangan. Kalau pakai aplikator ini bener bener menghemat pemakaian serum dan enak aja gitu... Apalagi aplikator ini dibuat dikulkas dulu kan. Biar ada sensasi seger gitu pas diaplikatorkan ke wajah.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping