Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

ROUGE PUR COUTURE LIPSTICK

Rp 570.000 Rp 484.500
2 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 JAN 2021
*ESTIMASI READY: 7-20 hari dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Wishlist
Information

rich and highly pigment color  intense hydration and antioxidant care  high color payoff

Achieve pure color in a satin or matte finish. Hydrospheres and natural extracts provide all-day comfort and hydration.

WHAT IT IS

Our wardrobe of iconic lipsticks deliver rich and luxurious color in satin and matte finishes.

WHAT IT DOES

In just one stroke, luxurious and highly pigmented color dresses the lips with intense hydration and antioxidant care. In a signature couture jewel-like packaging, Rouge Pur Couture delivers the promise of edgy style and ultimate feminine strength.

Ratings and Reviews


Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Ysl beauty rouge pur couture lipstik
Gincu kesayangan banget ini mah , meskipun mehong tapi bagus banget wort to buy , karna formula nya ringan banget di bibir dan juga tahan lama
Isna Pidiani
28 September 2019
Top Reviewer
Ysl beauty
Lipensetip kecintaan sih ini , bagus banget formula nya ringan banget serasa gak pake lipstik , gak bikin bibir kering cuco
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping