FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

RT Setting Brush

Rp 175.000 Rp 122.500
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 2pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 5pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information

The key to completing any look with a controlled dusting of powder or highlighter:

  • look pixel-perfect even in harsh light
  • ultra-plush, synthetic bristles are hand-cut and 
    100% cruelty-free
  • extended aluminum handle is light and easy to use

Ratings and Reviews


Mayang Salsabila
14 May 2020
Verified Buyer
Luv????
Yaa kualitas brush RT gausah diraguin sih. Wlwpn bukan high end brush tp ini tuh lembutt bgt. Apalagi si setting brush ini. Ukurannya pas bangeet dan bisa nempelin produk dengan sempurna. Mending invest di RT brush deh pokoknyaa
Melati Isyantika
06 February 2020
Top Reviewer
ter❤️
Cinta banget sama brush dari RT tuh, bulunya halus, ga rontok, gampang dibersihin tapi yaa emang aga makan banyak blush on nya sih tapi gapapa aku tetep cinta
Cut manoban11
31 December 2019
Top Reviewer
real techniques
brushnya lembutttt banget, nyaman digunakan.. Gak mudah rontok, genggamannya pas ditangan
FU YIN
30 November 2019
Top Reviewer
Always good
Kualitas produk RT selalu bagus. Harganya juga gak edan. Setting brush ini jarang dipake sih, nanggung. Seringnya pake yg face brush hihihi.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping