FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Salicylic Acid 2% Solution

5 Reviews



Wishlist
Information
What It Is

Salicylic Acid 2% Solution is a water-based exfoliating serum with salicylic acid.

What It Does

This treatment exfoliates deep inside the walls of pores to fight acne, oily skin, and blemishes. It promotes smoother skin texture and visible clarity with regular use.

Key Ingredients
  • Salicylic acid: a beta hydroxy acid that sheds built-up dead skin to unclog pores and clear congestion. It also has soothing and anti-inflammatory properties.
How to Use

Apply a small amount all over your face or directly to blemishes as a spot treatment. Use in the morning and at night before oils, moisturizers, and creams. This product should not be used on sensitive, peeling, or compromised skin.

Beta hydroxy acids may increase your skin's sensitivity to the sun. Use sunscreen, wear protective clothing, and limit sun exposure while using this product.

Other Details
  • Size: 30 ml
  • Cruelty-free

Ratings and Reviews


Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
The Ordinary
Ampuh hilangin jerawat dan bruntusan, cukup awet dan bagus banget
Yuliani Nurcita
16 October 2019
Top Reviewer
The prdinary salicylic acid solution
Bagusss bangettt muka jadi makin cerah dan bersihhhh banget suka pokonya
Ira Rahayu Kusmawati
15 September 2019
Verified Buyer
Cocok
produk yang wajib punya untuk yang sering jerawat. Pakai ini serum, jerawat kecil-kecil besoknya langsung hilang.
wajib punya ini produk :)
Olivia Indrawati
19 July 2019
Verified Buyer
jerawat takut sma yg ini
jerawat takut sma yg ini. ngak bikin kering ato perih. mild bgt. tanpa terasa pake ini 1 bulan jerawat lgs ilang
Maria Susanti
12 February 2019
Verified Buyer
Kempesin jerawat, alusin kulit!
Salicy acid ini bisa dibilang juga BHA loh...pertama pake ini, buat treatment spot jerawat gw yg segede jagung dan bermata 3, yg biasa punya jerawat batu jenis ini pasti tau gimana rasanya, SAKIT! nah..aq pakein dia ditotol tiap pagi dan malam selama beberapa hari, jerawat gak tambah mateng tp perlahan jd kempes. selain buat jerawatnya ini bisa buat hiperpigmentasi bekas jerawat, yg item2 gitu, perlahan dia memudar. bisa dipake juga sbg serum, bikin tekstur alus, pakenya jangan banyak2 ya, tipis2 aja. lanjutkan dengan rangkaian skin care lainnya...... "beautiful skin need commitment not miracle"
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping