#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Shake & Shot Rubber Masks

Rp 115.000 Rp 86.250
5 (9)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Which skin type is it good for? 
✔ Normal 
✔ Oily 
✔ Combination 
✔ Dry 
✔ Sensitive 

What it is: 
A set of fun, DIY rubbery modeling masks that infuse skin with potent actives to smooth for a healthy, dewy-looking complexion. 

Solutions for: 
- Fine lines and wrinkles 
- Loss of firmness and elasticity 
- Dullness and uneven texture 

If you want to know more… 
Dr.Jart uses the same "rubber mask" technique found in high-end Korean spas to achieve equivalent high-performance results—without the fuss of mixing a traditional modeling pack. The innovative cream-to-sheet formula penetrates skin more deeply than a sheet mask to deliver high-potency active ingredients. Each freshly-made mask penetrates skin surface to deliver the benefits your skin needs most quickly and effectively. 

This collection contains: 
(Each sold separately) 

Shake & Shot Rubber Hydro Mask: Moisturizes and revitalizes the complexion. The Hydro Mask ampoule contains a cocktail of Vitamin B5 (panthenol) and Expert Moist Complex, rich in amino acids, to help strengthen skin’s moisture barrier. Just shake it up and give skin a hydrating shot. 
Shake & Shot Rubber Soothing Mask: Calms and repairs the complexion. The Soothing Mask ampoule contains Vitamin K3 (menadione) and a soothing botanical complex to calm irritated skin. Just shake it up and give sensitive skin a soothing shot. 
Shake & Shot Rubber Brightening Mask: Brightens dull skin. The Brightening Mask ampoule contains Vitamin C (ascorbic acid) and sea buckthorn fruit extract, rich in vitamins, to even out skin tone, brighten darkness and revitalize skin. Just shake it up and give skin a brightening shot. 
Shake & Shot Rubber Firming Mask: Improves skin elasticity and firmness. The Firming Mask ampoule contains Vitamin A (retinol) and OxyForce™ Cellular Active to help boost collagen synthesis and enhance elasticity and firmness of sagging skin. Just shake it up and give skin a firming shot. 

What it is formulated WITHOUT: 
- Parabens 
- Sulfates 
- Phthalates 
5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Okma Noviana
Top Reviewer
19 January 2021
Expensive & take time, suitable for relax time
Sheet mask yg muahaaaal...ahahahaha. Sebelum apply suka agak ribet sih, hrs shake2 dulu sebelum dipake. Ga cocok buat yg mau buru2 atau org yg males ribet. Aku coba karena penasaran aja sih, essencenya banyak, pas dipake ada sensasi dinginnya, aku pake pas lg santai sambil tiduran liat HP. Hasilnya sih emang ngelembabin dan bikin seger muka, ga bikin iritasi jg, berarti formulanya ramah di kulit. Cm kalau repeat order ga dulu deh kyknya, masih banyak sheet mask lain yg ga kalah bagus dg harga yg lebih terjangkau. Tp buat yg penasaran, layak utk dicoba kok guys.
Putri giri Pidia bhakti
Top Reviewer
10 August 2020
Dr jart
Oke sih udah nya bikin kulit jadi lembab tapi kalo menurut aku sih masih banyak mask yang harga nya terjangkau yang lebih bagus dan banyak manfaat nyaa

Ini bagus cuma sayang banget kemahalan
Kirana Dewanti
22 July 2020
Gak deh untuk jiwa mageranku.
Sebenernya experience nya seru,cuma sayang aja sih sekali pake doang dan makan tempat banget. Rada creepy juga lol. Tapi hasilnya buat mencerahkan oke bgt dan lembabnya pass!
Citha Anindhyta
Verified Buyer
22 May 2020
Shake & Shot Rubber Masks
Ini masker cocok buat yang lagi nggak buru-buru dan emang bertujuan untuk relaks. Nggak kayak masker pada umumnya, ini perlu usaha dulu buat mencampur terus shake-shake, aduk-aduk biar menyatu. Kalau Dr. Jart sudah kayak jaminan efek maskernya bagus banget. Sayang cuma bisa dipakai sekali doang. Sekali-sekali oke lah.
Damar samodra
Verified Buyer
27 April 2020
Good
Ini maskernya punya packaging yg beda dg masker masker lainnya. Lucu uwu uwu. Kalau utk hasilnya emang keliatan halus dan lembut gitu. Sayang hanya sekli pake dan tempatmya bisa buat pajangan. Biar inget pernah nyobain dr jart. Sayang harganya mahal utk sebuah masker
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping