FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Shu Eyelash Curler

Rp 380.000 Rp 315.000
9 Reviews
1
Wishlist
Information

The iconic, best-selling and award-winning shu uemura eyelash curler featuring enhanced design and upgraded features for ultimate precision that delivers the perfect curl.

Upgraded silicone pad in a new "mushroom" shape provides a protective, stay-put edge for improved safety and optimum curl. Upgraded patented hinge with precise engineering applies perfect amount of pressure on eyelashes.

Curved angle suits all eye shapes. Calculated shape and size of frame length and ergonomic handles ensure stability and control.

 

One refill pad included.

Ratings and Reviews


Katarina Mia
18 April 2020
Verified Buyer
THE BEST EYELASH CURLER I’VE EVER TRIED!
Ga lebay, ga bohong, sumpah. Mmg sebagus itu. Aku kira smua jepit bulu mata sama aja ???? dan emang! Smua pnjepit bulu mata sm aja, yg beda cm ini pny shu uemura ???????? Lentik nya ga kaku gt, natural ❤️
ncy GRACE
26 July 2019
Verified Buyer
cuma 5 detik
voilaa, 5 detik bisa bikin bulu mata kamu on point... semoga tangan aku awet sama kamu yaa, pricey tapi hope it worth it, my first experience with shu uemura
Nadya Za
25 June 2019
Verified Buyer
LOVE IT!!!
My lashes are long and stick straight. I love this curler because it can make them curl and stay curled after I apply mascara! Love this eyelash curler!! Have been using this eyelash curler for about 3 years. Love it!! Have tried different brands but always go back to Shu Uemura!!
FU YIN
29 May 2019
Top Reviewer
Like this more than the new generation
Aku lebih suka curler yang ini daripada yg new generation (the small one). Praktis dan lebih keliatan hasilnya buatku.
Fadilla Tsani
26 May 2019
Top Reviewer
love it
Pakai ini udah lama banget masih awet karet padnya, ga rusak paling kotor aja karna jepit pas pakai maskara dan pemakaiannya tiap hari. Pegangannya juga masih enak dan bikin bulu mata tipis lurus langsung lentik pluss gak bikin rontok bulu mata.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping