FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

SIRI Velvet Pro

Rp 109.000 Rp 50.000
4 Reviews
1
Wishlist
Information

a muted coral  that you never want to take off

The most lightweight & non-drying lip cream is here!

Made from the best(of the best) ingredients & formula, this lip cream will catch everyone's heart(& eyes) when you wear it! I SWEAR!

PROUDLY MADE IN INDONESIA ♥

CRUELTY FREE

PARABEN FREE

HALAL

Ratings and Reviews


Jennifer Theodora
21 June 2019
Top Reviewer
Beautylist SIRI Velvet Pro
Emang suka banget sama warna- warna lipstick yang kaya gini. Formula nya juga super enak for me, bakal repurchase untuk shade ini tentunya karena emang lagi sering pake belakangan ini. Untuk harga super terjangkau yah tentunyaaa
Yunita Malikul mulki
14 June 2019
Top Reviewer
Cantik
Suka banget sama formula nyaa , warna nya cantik enak di pake ????????
Disha Yulinda
14 March 2019
Verified Buyer
Warnanya orange banget! ????
Tapi seger sih jadinya ke muka, di apply jangan terlalu banyak terutama buat bibir yang item. Kering dibibir tapinya.
Petra Lidwina
14 December 2018
Top Reviewer
Smooth
Suka sama Warna-warna nya, dikirim super cepet
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping