FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam 125ml

Rp 258.500 Rp 219.725
68 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 27pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 17pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 43pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
This Madagascar Centella Ampoule Foam cleanser contains Centella Asiatica Extract, a symbol of purity in Madagascar and plant-based cleansing ingredients with pH level of 5.
 
HOW TO USE:
Dispense an appropriate amount onto palms and rub together to create bubbles.
Gently massage the face and rinse with lukewarm water.
 
INGREDIENTS:
Centella Asiatica Extract from Madagascar(30%), Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Water(Aqua/Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract
For extrernal use only. Stop using if irritation occurs. Keep out of reach of children.
 
NA26191205932
 
Dispense an appropriate amount onto palms and rub together to create bubbles.
Gently massage the face and rinse with lukewarm water.
Centella Asiatica Extract from Madagascar(30%), Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Water(Aqua/Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract
For extrernal use only. Stop using if irritation occurs. Keep out of reach of children.

Ratings and Reviews


Titis Agustin
24 June 2020
Verified Buyer
Recomended
Suka banget.. ini makenya dikit, tapi busanya banyak n wajah jadi bersih, kesat gitu tapi gs kering.. dan ini awet sih...
Lilis Rosna
05 June 2020
Top Reviewer
Skin1004 terbaik
Aku pake ampoul foam ini semenjak BO parah , awal nya sih di aku dia bikin kulit kering tapi setelah pake toner dan ampoule nya kulit ku makin better , sedikit demi sedikit jerawat mengering dan juga ada beberap yang tinggal bekas nyaa ..
the best emang skin1004 ini , dipake bareng dengan varian skin1004 lain nya lebih ampuh usir jerawat dan kawan kawan nya
Ais Nila Rozalina
05 June 2020
Verified Buyer
Repurchase!
Lagi2 beli ini karna emang bener2 bikin kulitku jadi lembab dan kenyal.. sejak pertama kali make ga bikin kulitku kering sama sekali.. ga pernah senyaman ini sama skincare :"""
Brillia Hening
04 June 2020
Verified Buyer
Facial Wash Ter Comfy
At the first sight memang agan aneh baunya. Tapi pas uda cuci muka pake ini bener benerr kenyel dan licin muka kita. So far aku jd jarang jerawatan dan muka aku ga kumus
Felya Isabela
16 May 2020
Verified Buyer
Bersihh
Pake inii pertama kali mukaa rasanyaa bersihh bangettt... cuman sayang dimuka ku jadi nya terlalu kering.. tp mungkin karena ini pertama kali jadi kulitku masih beradaptasi dengan yang baruu... semoga cocokk yaa kedepannya.. and baunya agak kurang enak dihidungg..
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping