#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule (100ml)

Rp 401.500 Rp 301.125
5 (490)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Main Ingredients Centella Asiatica Extract Product Introduction SKIN1004's Best Seller „Calming Ampoule‟- a bottle filled with Madagascar‟s unsullied Centella Asiatica Product Characteristics Instantly soothes sensitive skin and provides ample hydration to damaged skin for a dewy looking skin How to Use After cleansing, apply to face and let it absorb into skin. Proceed with lotion and cream after. Capacity 100ml

NA26180110519

How to Use

Setelah mencuci muka, pakai ke seluruh bagian wajah dan tunggu hingga menyerap. Lanjutkan skincare routinemu dengan lotion dan krim.

Ingredients

Centella Asiatica Extract from Madagascar

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Candra Ageng
Verified Buyer
28 February 2021
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule (100ml)
Baru mau coba karena lulitku tergolong sensitif. pas coba face wash nya sih bagus. semoga yg ini bagus jugaaa..
Eva Nova
Verified Buyer
24 February 2021
bagus
bikin kalem muka kalo pas lagi breakout (thanks to centella asiatica btw). tekstur oke gampang meresap
Afinia Sandhya Rini
Verified Buyer
24 February 2021
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule (100ml)
Ini udh gk tau lg botol keberapa???? krn bagus banget klo kulit lg merah2 dan gatel pake ini bs mereda donk..
Adilla Fitri
Verified Buyer
18 February 2021
Ampoule
ampoule terbaik sepanjang aku pake. meredakan kemerahan dan ngebuat kulit jadi makin membaik
Gita Giantina
Verified Buyer
17 February 2021
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule (100ml)
Udah 5 kali repurchase ampoule ini, dan cintaaa bgt karena bikin kulit makin alusss????✨✨
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping