FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Cream 75g

Rp 324.500 Rp 275.825
100 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 5pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 13pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 10pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
Double functioning: brightening & wrinkle improvement
Main Ingredients Centella Asiatica Extract, Squalane, Niacinamide, Adenosine Product Introduction Calming cream that soothes the skin and fortifies the skin‟s moisture barrier with its plant-based ingredient Squalane and Madagascar‟s unsullied Centella Asiatica Product Characteristics Calms damaged skin from harmful external stimulants, and provides hydration and nutrition for a healthier, more resilient skin. Certified EWG Green. Unisex product. How to Use After Essence, use desired amount and gently apply to face and leave for absorption. Capacity 100ml
 
NA26180110518

Ratings and Reviews


Nita Nita
17 November 2020
Skin1004 madagascar centella asiatica cream
Solusi beruntusan aku selalu pake ini dan selalu work
nawa kirani
11 November 2020
Verified Buyer
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Cream 75g
awalnya ragu bgd mau pake ini karna takut nambah bruntusan dimuka aku, tapi setelah pake ini ternyata ini ngaruh di jerawat aku bikin ngempesin secara perlahan dann ini gabikin bruntusan aku nambah ya walaupun gaberkurang jugaa , sejauh ini moisturazer ini yg paling cocok dimuka aku dan ngasih hasil yg baguss pokonya lovv
Liany Kushartanty
31 October 2020
Verified Buyer
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Cream 75g
Ku pakai malam hari. Bangun tidur kulit terasa kenyal.
Eti Nurbaeti
29 October 2020
Verified Buyer
Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Cream 75g
Blm bisa commen .baru nyobain juga
susi oktaviani
29 October 2020
Verified Buyer
Skin1004 madagascar centella asiatica cream
Aku pakai toner dan ampoule dari skin 1004 sudah setahun dan sangat cocok, cuma gatau kenapa pakai creamnya besoknya langsung beruntusan, baru aku pake satu kali masih full banget. Aku jual 250rb aja, kalau mau bisa WA aku di nomor 081318285998. Thankyou Guys!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping