FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

SKIN1004 Madagascar Centella Toning Toner

Rp 176.000 Rp 149.600
229 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 38pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 69pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use

Main Ingredients Centella Asiatica Extract, PHA (gluconolactone), Hyaluronic acid Product Introduction A Toning Toner that contains Centella Asiatica extract from the unsullied island of Madagascar, and PHA, which helps clean off dead skin cells, for a more hydrated and clean skin Product Characteristics The PHA, noted for its compatibility with sensitive skin, softens and brightens dull skin by exfoliating dead skin cells, while the high concentration level of Centella Asiatica and Hyaluronic acid help to calm and hydrate the skin. How to Use After cleansing, use a generous amount to gently apply to face and lightly massage for absorption.

NA26181212088

Soak a cotton pad with toner, then swipe it over your entire face and neck. You should use toner after washing your face, and before using serum or moisturizer.

Ratings and Reviews


Almira Nadia Shalsabila
22 June 2020
Verified Buyer
GOOD
Toning toner ini bantu ngecilin bruntusan walaupun ga sepenuhya ilang. Yang paling disenengin dari produk ini adalah bener2 ngebersihin mukaa, wlpn udah double cleansing, ada aja kotoran yang diangkat sama toner ini, dilihat dari kapasnya masih ada sisa2 kotoran gtu. keren
Avie Katleya
15 June 2020
Verified Buyer
Holy grail
Super light toner gak over hydration cocok sm iklim indo, trs cpt nyerepnya calming bikin muka cerah apalagi klo di kombo sm ampulenya the best lah dan fungal acne safe jugaa
Khoirunnisa Octaviani
10 June 2020
Verified Buyer
ENOUGH SAID! TERLALU CINTA SAMA TONER INI
Udah gabisa berkata2 lagi, intinya gabisa move on dan worth to buy:"))))))))))))))))))))))
Kulitku oily dan acne prone skin btw.
anggie loreta
08 June 2020
recommended
toner ini ringan banget dan ga bikin breakout juga, dan toner ini mungkin lebih cocok buat kulit berjerawat dan sensitif ya. sejauh ini pake udah sisa setengah tapi ga terlalu berefek sama kulit ku
ANNISA AYUNING
08 June 2020
Verified Buyer
THE BEST
BEST EXFOLIATING TONER EVER. Aku pikir bakal cekit2 ketika setelah pakai ini, ternyata tidak sodara2. Melembutkan kulit bgt&memperbaiki; tekstur kulit. Pakai ini dr bln juli 2019 dan baru sekarang di review krn mau repurchase. Padahal aku pake ini pagi sore ga pernah bolong pake ini lohh tp baru mau repurchase bln juni 2020. Worth to buy produk ini! BIG LOVE
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping