Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

SKIN1004 Watergel Ampoule Sheet Mask Madagascar Centella Asiatica

Rp 33.000 Rp 28.050
19 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 13pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 45pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
Skin Irritation Test Completed!
This is a watergel-type sheet mask soaked in ampoule formula containing Centella Asiatica Extract, fresh from the untouched Madagascar, and refreshing Mentha Arvensis Leaf Oil.
The well-fitting mask wraps around the skin tightly to quickly deliver the ampoule formula to soothe irritated skin.

HOW TO USE 

1. After cleansing your face, apply toner to prepare skin for the next step. 
2. Take the product out of the pouch and adhere it evenly over your face avoiding the eye and mouth area. 
3. Remove it after 10-20 minutes. 
Using your fingers, gently pat remaining ampoule into the skin until thoroughly absorbed.
INGREDIENTS
Centella Asiatica Extract(51%), Water, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Carbomer, Xanthan Gum, Arginine, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Dextrin, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Propanediol, Coptis Japonica Root Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Raspberry Ketone, Disodium EDTA

Ratings and Reviews


Gabriela Queensanya Lienardy
15 July 2020
Fave sheet mask recently!
Sukaa banget sheet mask inii yang lagi aku pake terus udah sebulanan hehe. Dari packagingnya aja udah keliatan elegant and high quality! Sheet mask ini effect hydrating and calmingnya suppeer good, enak dipake karena bahannya tipis, gampang nempel, dan cepat menyerap jugaa. Sheet mask ini tipenya watergel, jadi finishnya ga bikin greasy juga, malahan dewy! Fix repurchase teruus
Giselle Princilla Lienardy
15 July 2020
Best hydrating sheet mask!
Sheet mask ini very light, enak dipake karena fitted well di muka, tipis dan gak kegedean. Type sheet masknya watery dan easily absorbed! Sukaaa banget karena effect hydratingnyaa bener2 kerasa, cocok banget buat dry skin, but also suitable for all skin types! Dari packagingnya juga udah keliatan kalo product ini super high quality, worth to buy!!
Hermita ramadhini
15 July 2020
Sheet mask favorite kuuuu !
Actually my skin is very dry. But seriously this mask helps me feel relaxed and very hydrating. It's mild and gentle to my skin, no sensitive feeling but with optimal result. Fyi, I have very sensitive skin. And I must say, I've never been disappointed anytime I've used this mask. So satisfying! Totally what a skincare junkie must have :)
Jessica Thalia
14 July 2020
Sheet mask
Aku iseng beli ini karena lagi discount dan ternyata malah jatuh cinta. Ampoule nya banyak dan cepet meresap dan efeknya sama bgt kaay ampoule nya. Akhirnya jadi sheet mask favorite dan sering repurchase. Mengurangi redness diwajah aku dan kalo di pake malam besok paginya wajah jadi sehat dan glowing
Fitri yani
14 July 2020
Fav Sheet Mask!
Ini sheet mask ampoule nya enak bangettt ga lengket dan ampoulenya juga ga pelit didalemnya.... pas pake lebih keliatan seger dimuka Bikin efek calming gtu dan ini otw beli lagiiiiiii ????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping