FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Skin1004 Zombie Pack (8Pack + Brush)

Rp 319.000 Rp 271.150
38 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 8pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 7pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 6pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use

Main Ingredients: Albumin, Centella Asiatica Extract, Panthenol Product Introduction Home care lifting pack‟ to help you with your skin problem diagnosis and instant improvement, all at once Product Characteristics Home care 2 step liquid pack with the highly effective ingredient, Albumin, for lifting, helps to alleviate 9 skin troubles (dead skin cells, skin texture, skin brightness, moisture, Transparency, moisture balance level, pore reduction, elasticity and firmness)

 

How to Use

1. Open Zombie Pack, put Activator and mix.

2. Using the enclosed brush, apply the mix throughout the face avoiding the eyes and mouth.

3. Leave for 10-15 minutes then wash off with lukewarm water.

Proceed with daily skin care routine.

Capacity : 8pack + brush Powder: 2ml x 8ea (16ml) + Activator 3.5ml x 8ea (28ml) + 1 Brush

NA26180206354

1. Open Zombie Pack, put Activator and mix.

2. Using the enclosed brush, apply the mix throughout the face avoiding the eyes and mouth.

3. Leave for 10-15 minutes then wash off with lukewarm water.

Proceed with daily skin care routine.

Ratings and Reviews


Mei Dina
03 September 2020
Zombie Mas
Pakainya seru, jadi suka, walau harganya agak pricey, tapi bikin muka jadi lebih halus dan pori2 lebih bersih
Kerenhapukh S
31 August 2020
Top Reviewer
worth it
cukup pricey tp worth it karna brushnya bisa dipake berulang kali dan efek mask nya jarang ditemuin si karna dia firming banget, u should try it
Riia Pratiwi
22 August 2020
Top Reviewer
Zombie pack
Musti pada coba , pas dipake muka bener2 kenceng . Bagus banget, pori2 makin samar, aduh gabtau deh jelasinnya gmn pokoknya wajib coba
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Skin angel
Seru banget ini bikin mask nya hihi
Bener bener mask yang bikin kaya zombi muka kaku gak bisa bergerak
Dan hasil nyaa oke sekali bikin muka kenceng dan halus
Kirana Dewanti
15 July 2020
Bau nya gak tahan!
Tp walaupun begitu, efek membersihkan pori-pori nya kerasa banget sih.dan udh dapet kuas dr sananya. Tp ya hasilnya juga gak yg bikin syok. Btw sebelum ada masker ini kan emng biasa DIY sendiri pake putih telur. Jd ya 11-12.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping