FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Skin1004 Zombie Pack (8Pack + Brush)

Rp 319.000 Rp 271.150
35 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 9pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 7pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 6pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use

Main Ingredients: Albumin, Centella Asiatica Extract, Panthenol Product Introduction Home care lifting pack‟ to help you with your skin problem diagnosis and instant improvement, all at once Product Characteristics Home care 2 step liquid pack with the highly effective ingredient, Albumin, for lifting, helps to alleviate 9 skin troubles (dead skin cells, skin texture, skin brightness, moisture, Transparency, moisture balance level, pore reduction, elasticity and firmness)

 

How to Use

1. Open Zombie Pack, put Activator and mix.

2. Using the enclosed brush, apply the mix throughout the face avoiding the eyes and mouth.

3. Leave for 10-15 minutes then wash off with lukewarm water.

Proceed with daily skin care routine.

Capacity : 8pack + brush Powder: 2ml x 8ea (16ml) + Activator 3.5ml x 8ea (28ml) + 1 Brush

NA26180206354

1. Open Zombie Pack, put Activator and mix.

2. Using the enclosed brush, apply the mix throughout the face avoiding the eyes and mouth.

3. Leave for 10-15 minutes then wash off with lukewarm water.

Proceed with daily skin care routine.

Ratings and Reviews


mirda yulistiawati
28 May 2020
Verified Buyer
Mask skin 1004
Ini prodak bagus untuk lifting agar wajah bisa semakin kencang, menghilangkan kerutan juga.
Sherina Cynthia
26 April 2020
Verified Buyer
KALIAN HARUS COBA INI!
Dia dapet 8 pack + airnya sendiri gitu. Jadi kita racik masker ini pake air yang dikasih mereka di sachetnya. Trus dapet brushnya pula! Pertama make ini tuh jadi muka kalian lama lama makin keras gitu sampe gabisa ngomong. Ku pikir untuk kulitku yang normal ini bakal bikin kering ternyata enggak sama sekali dong! Pas kelar dibilas langsung kerasa BERSIH BANGET dan cerahan langsung! Kalian harus banget coba ini!!!
Nana S
22 April 2020
Skin1004 zombie pack
Asli asli asli kalian harus coba dan beneran sebagus itu , aku rutin pake sampe abis masker nya dan 2hari kemudian ngeliat muka jadi berubah lebih moist dan kenceng .
Oka Luthfi
19 February 2020
Top Reviewer
Skin1004 zombie pack
Beneran kaya zombie muka ga bisa bergerak sama sekali hahha , ketarik gak bisa apa apa , dan pas cuci muka kerasa banget perbedaan nya muka jadi keset , cerah dan juga jadi kenceng
Ovanda Lumi
17 January 2020
Verified Buyer
bagus tapi kurang cocok diaku
sorry to say, setelah jalan mau 2bulan tapi kurang cocok diaku, tadinya jerawat tidak ada dan sampai bekasnya tidak hilang *sedih kiranya purging tapi makin lama makin banyak* cocok diorang lain ternyata tidak cocok diaku

ada mau beli? 200rb ajah, baru 1 kupakai
hub 081237865812
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping