Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

SORCHA Highlighter - NATUNA

Rp 185.000 Rp 120.250
6 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use

NATUNA
Bring that light gold tone to your highlight to create the more intense look that suits every skin tones.

HOW TO USE HIGHLIGHTER :
Take a blush brush or kabuki brush and use it to apply the highlighter from your temples to the top of your cheekbones in a C-shaped curves, to the tip of your nose, also to the centre of your forehead towards the bridge of your nose.

Apply one layer for a subtle effect or multiple layers for more intense highlight.

Ratings and Reviews


Lani S
16 September 2020
Top Reviewer
Sorcha cosmetics highlighter
Highlighter hits yang lagi di omongin sejuta umat nihh
Gak nyesel bener bener gak nyesel sama sekali beli highlighter nya sorcha
Sebagus itu dan sepigmented itu ahhhh

Packaging nya juga bagusssss banget mewah dan cantik
ayuk kusuma
12 April 2020
natuna
warnanya cantik banget banget banget ga bohong. pigmentasinya wawwww bgtt. packagingnya keliatan classy bgtt. dia cocok bgt kalo mau buat look ala ala glass skin
Siti Rahmanti
21 December 2019
Verified Buyer
Nope.
I ain't got words when I received the product with a mess and broken powder condition. Guess you got to improve your packaging more properly, thanks.
Yuliani Nurcita
31 October 2019
Top Reviewer
Sorcha cosmetics highlighter natuna
Wow bangetttt warna nya super diper pigmented parah cantik banget
Yunita Malikul mulki
12 August 2019
Top Reviewer
Cuco
Packaging nya bener bener keliatan mahal sih elegant , warna nya cocok di muka aku .. hasil nya wow pigmented abis dan cantik bangettt sukaaa
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping