Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Studio Fix Powder Plus Foundation

Rp 575.000
11 Reviews
1
Wishlist
Information

A one-step application of foundation and powder. 
Gives skin a smooth, flawless, all-matte, full-coverage finish. 
Long-wearing: lasts for up to eight hours. A real all-in-one. 
The choice of pros, and a long time favorite of M·A·C fans.

0.52 oz.

Ratings and Reviews


Okma Noviana
11 January 2021
LOVE IT ALOT!!!!
Suka bgt sama ini. Hasilnya matte dan tahan lama, halus, dan stay dg baik di wajah. Ga pake foundation atau BB cream sebelumnya jg udah bagus. Lumayan tahan minyak, ga patchy dan cakey. Good purchase pokoknya. Suka!!!
Vivi Nidia
11 January 2021
Verified Buyer
Studio Fix Powder Plus Foundation
Cocok bangettt suka dehhh bakal beli lagii dan lagi
iin indriyani
29 July 2020
bikin kering
gangerti kenapa orang2 sesuka itu sama powder ini. bikin muka bener2 cakey banget. maybe if you’re a fan of matte finish yg bener2 matte you might like this, tapi aku personally ga suka banget bikin muka keliatan kusam dan kering. kerasa berat juga di muka
Angela Jessica
25 May 2020
Verified Buyer
Bagus banget
Coveragenya lumayan bisa nutup bekas-bekas jerawat. Bikin muka keliatan flawless juga.
Cut manoban11
30 November 2019
Top Reviewer
Mac
Tahan lama, menutupi bekas jerawat, membuat kulit terasa lebih halus dan flawless
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping