#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Sublime Face Cleanse

Rp 550.000 Rp 495.000
5 (7)
1
Add to Wishlist
Details

Light and gentle, non-foaming cleanser for a thorough cleanse. Ideal for sensitive, oily or dry skin-types.

How to Use

Massage over pre-moisten face & neck, rinse thoroughly. Follow with using MAHARIS skin care routinely.

Ingredients

Niacinamide, Salicylic Acid, Green Tea Extract

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Mutiara Tifana
Verified Buyer
06 July 2020
Review Sublime Face Cleanse
Cleanser ini emg lebih pricey dari kebanyakan cleanser yg lain. Tp yesss, emg terbukti bgt banyak yg pada sukaa. Cuma butuh dikit aja rasanya udh bersih bgt pake cleanser ini, busanya sedikit, ga bikin kering. Cocok for all skin type!!
Nabila Yasir
Verified Buyer
06 July 2020
Maharis Face Cleanse
Ini adalah Face cleanse lokal yg bisa dibilang lebih high-end dari yg lain???????? aku suka bgt produk ini!!! So far cocok sama kulit aku yg kombinasi oil+dry.. sblmnya kulit aku emg agak kusam tp pake produk ini jauh lebih cerah???? dan bener2 jatuh cinta sama kandungan nya yaitu niacinamide, salicylic acid& greentea extract. Five stars!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping