FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Sunkissed Blushing Powder

Rp 120.000 Rp 108.000
5 Reviews
1
Wishlist
Information
Ingredients

Description Product :
GOBAN Sunkissed Blushing Powder offers freshness and radiance in each swipes on the face. With adjustable pigmentation and easy-to-blend powder, this universally flattering blush stays put on the face up to 12 hours. Formulated with silkysmooth matte powder, Guava is perfect for flawless flushed look from within.

Clean, cruelty-free, vegan-friendly, gluten-free

Color Description :
Vintage rose tea // Delicate fuse of beige and pink for natural rosy cheeks

Direction : Swish gently on to the cheek or wherever you wish and blend to fit your preferred pigmentation

Talc, CI 77891, CI 77120, CI 77019. CI 77491, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Myristate, CI 19140:1, CI 15850:2, Phenyl Trimethicone, Magnesium Stearate, Diisostearyl Malate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Phenoxyethanol, Triethoxycaprylylsilane, Aqua, Tocopheryl Acetate, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Dimethicone, Ethylhexylglycerin

Ratings and Reviews


Dhanita Hartland
02 October 2020
Current Favorite Blush!
Wahh, overwhelmed banget sama how good the product is. Aku pake shade mango dan warnanya manis banget. Dia gak matte btw, ada shimmer nya which makes it even prettier!! Pigmented dan aku gak nyangka dia ukurannya segede gitu, aku kira bakal kecil kayak Natrep. Ada kacanya juga dalam packagingnya. Super love!
Lani S
17 September 2020
Top Reviewer
Goban sunkissed blushing powder
Suka banget sama shade guava ini
Cantik bangettt asli
Siti Maryam
30 August 2020
Guava❤️
Aku pake shade yang guava dan itu cantik bgt, natural pas dipakenya, formulanya juga bagus parah
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
Goban
Gila gilaa gilaa gilaaa cantik banget aku pake shade guava dan watermelon
Cakep bangettttt
Blush favorit nih asli
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
Goban blushing
Suka banget sama blush goban yang guava ini aku udah ngabisin 1 karna cantik banget warna nya bagus di pake di pipi bikin fresh
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping