FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Superpowder Double Face Makeup 10g

Rp 495.000 Rp 470.250
2 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 OCT 2020
*ESTIMASI READY: 7-20 hari dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Wishlist
Information
Details

Powder and foundation combined in one portable compact. Long-wearing, full-coverage powder works as an over-foundation finisher or as a powder foundation. Extra-cling formula for double coverage.

New packaging is being phased in for this product. Your shipped product might look slightly different than the one shown on this website.

How To Use

  • Apply after using your 3-Step Skin Care System.
  • Smooth on with included sponge applicator.
  • Use where needed, or for allover application start in center of face, blending outward with fingertips. For a seamless look blend well, especially along jawline.
  • Sponge applicator is washable with soap and water; allow to dry completely before next use.

Ratings and Reviews


Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Clinique superpowder double face makeup
Bagusss bangett gak powdery dan lumayan nahan minyak , suka banget akuutuu
Yunita Malikul mulki
31 August 2019
Top Reviewer
Nice
Cocok banget di aku , biasa nya aku cuma pake pelembab dan powder ini doang dan hasil nya bener bner natural dan tahan lama , lumayan sih coverage nya menurut akuu
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping