#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

SUPERSTAR Eyeshadow Palette

Rp 176.000
5 (32)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Born to be a Superstar

You only need This versatile palette to change your world!

A beautiful mix of 12 Wearable Neutral-Glam shades.

The perfect balance of matte and metallic finishes make it a go-to-palette for everyone at every skill level (No, You Don't Need Cardio to Blend! :p ).

Get everything you need to blend, highlight, & transition without wearing the same look twice!

 

SHADE NAMES:

HYBRID / Metallic Blue-Green

VALERIE / Matte Purple-Brown

CLEO/ Matte Burnt Orange

ZERO / Matte Blackest Black

RAYZ / Metallic Bronze

MINOR / Matte Brick Red

HOOMAN / Matte Warm Brown

COVET / Matte Milo

PREPPY / Matte Lilac

MARTHA / Matte Milky White

SLAY/ Matte Ice Milk Tea

FLAWS / Shimmer White Pearl

How to Use

 

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
31 January 2021
Somethinc
Demi apa beps ini super pigmented warna nya cantik cantik
Di bikin look buat natural daily oke , di bikij look bold oke segala masuk warna nya
Okma Noviana
Top Reviewer
23 January 2021
HOOMAN PALETTE
Suka bgt sm warna2 yg ada di Palette HOOMAN, kumpulan warnanya dominan matte brown gt. Emang aku cantik dan cocok klo pake warna kyk brown, brick, and yg ada hint2 cokelatnya gt. Warnanya bikin muka kelihatan lebih cerah gt, kelihatan seger. Formulanya enggak powdery jg, lumayan pigmented, jd pakenya tipis2 aja guys biar ga kelihatan menor.
Salbyah Govina
Verified Buyer
30 December 2020
SUPERSTAR Eyeshadow Palette
Warnanya banyak dan variatif..
Gak perlu pusing pikir banyak pallete..
Karna nude disini ada peach ada pink pun ada..
Love it
Lani S
Top Reviewer
21 October 2020
Somethinc
Cantik cantik ih warna nyaa
Pigmented jugaa aku suka dehhh
Lika Fathiyyaturrahmah
Verified Buyer
16 October 2020
SUPERSTAR!!
Harga segini dengan kualitas dan pigmentasi yang bagus sih gak rugi banget! Sekali swatch udah langsung keluar warnanya gak perlu pake banyak-banyak trus fall out juga dikit
Find in Store
Greenlake City - 8pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 6pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 9pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping