FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

SuperStay Full Coverage Foundation

Rp 209.000 Rp 152.000
16 Reviews
1
Wishlist
Information

Europe

Experience the super power of makeup! This high-pigment foundation combats the clock for transforming 24-hour wear!

Maybelline Super Stay® Full Coverage Foundation delivers 24-hour wear for concentrated coverage and a flawless finish that doesn't fade or shift all day.

BENEFITS

Be your own professional makeup artist with Maybelline's full coverage 24H foundation. Saturated color pigments provide an ultra-transforming effect in this long-lasting foundation. The lightweight, yet high-impact coverage formula glides onto the skin for a flawless makeup finish that lasts all day. Oil free. Doesn't clog pores. Dermatologist tested.

Ratings and Reviews


Baresta Delta
21 November 2019
Top Reviewer
maybelline
coveragenya juara,full coverage awet banget
rekomended
Nidya Andini Netakusuma
19 November 2019
Top Reviewer
foundation
ga bener bener tahan 24 jam. tapi enak ringan dipake
siti wirani
01 November 2019
Cinta
Cinta sama foundi ini, coverage nya bagus, walau agak oksidasi tapi tidak parah sih. Mudah di blend dan semakin lama di Pake dia bakalan semakin ngeblend di wajah, tidak crak sama sekali. Cuma ga bisa terlalu nahan minyak di wajah, 3 jam sudah oily tapi tidak mengurangi keindahan si foundi ini kok.
Yuliani Nurcita
28 October 2019
Top Reviewer
Maybelline superstay full coverage foundation
Asli ini bagus bangettt pertama kali coba langsung suka karna smooth banget kek flawless di muka ku udah gitu tahaaaaan lamaaa , coverage nya edan banget sih high bisa nutupin bekas jerawat sama merah merah di muka aku karna nasib punya kulit sensitif yak , suka banget pokonya
Kamilla Mumtaz
05 July 2019
Long-Lasting Foundation
Teksturnya lumayan thick tapi gampang dispread dan bahkan bisa diapply pake jari. Lumayan oksidasi tapi ga parah. Ini foundation beneran awet tahan lama banget di muka walaupun udah kena air. Recommended banget buat yang nyari foundation nyaman yang tahan lama seharian.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping