FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

The Colossal Waterproof Mascara - BLACK

Rp 99.000 Rp 74.250
7 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-AEON BSD - 3pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use

The Colossal® Washable Mascara delivers bold, fast, and colossal volume instantly. The Mega Brush and collagen-infused formula deliver our most massive volume in just one coat!

Big, bold, and fast enough to take on NYC, this clump-free mascara delivers 9x times the volume in just one coat! Lashes look thicker and more voluminous thanks to the iconic Mega Brush and plumping formula, infused with 2x the collagen. Ophthalmologist tested and suitable for contact lens wearers.

Step 1: Sweep the Mega Brush from the root-to-tip of lashes to create instant volume.
Step 2: Try not to let the mascara dry in between coats.
Step 3: Easily remove the mascara with Maybelline Expert Eyes 100% Oil-Free Eye Makeup Remover.

Ratings and Reviews


Wida Yati
27 October 2020
Bervolume
Pakai ini bener-bener bikin bulu mata bervolume. Aplikatornya aga bulky, tapi bisa membentuk bulu mata dan buat agak curly gitu. Ketahanannya lumayan dan ga mudah luntur juga. Lumayan suka sih, tapi pakai ini bulu mata terasa aga berat aja.
Margareta Kinanthi Setyarini
09 October 2020
Maskara for thickening and volum'
Bikin bulu mata setebel itu dan se item ituu.. dan bikin bervolume juga dan tahan lamaa bgt i like it
Virna Amelia
29 July 2020
Top Reviewer
Maybelline
Andalan banget sih kalo mascara selalu pakai maybelline karena waterproof dan bikin bulu mata mata lentik, aplikatornya juga nyaman digunakan.
Clarissa Adisty
30 June 2020
Collosal waterproof mascara
Maybelline kalo bikin mascara gausah diragukan lg. Awet bgt ini dari berangkat kantor sm pulang gak ilang2 haha yaiyalah waterproof, tp agak susah guys ngapusnya.
Evilia Alamanda
28 January 2020
Verified Buyer
mascara
Bener2 waterproof sampe susah ngapusnya, ga terlalu bikin lentik
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping