FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

TONER: EXTRACT IT 120ml

Rp 420.000 Rp 252.000
5 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

What it is: 
A hydrating and boosting antioxidant powered toner infused with Sahara Cactus extract to balance and prep skin for treatment. 

How it works: 
With over 90% natural ingredients and an alcohol and water-free formula, the Extract It Toner is packed with Organic Sahara Prickly Pear Cactus Seed Extract and other botanicals, which provide superior hydration and antioxidant nutrition to the skin. This pH-balancing toner helps to restore and improve skin's natural protective barrier, enhancing the absorption of any skincare treatments layered on top of it while also strengthening and softening skin.

Free of:
 
Parabens, Synthetic Dyes, Alcohol, Mineral Oils.

Ratings and Reviews


Michelle Japar
28 May 2020
Toner yang bagus banget
Aku cinta banget sm toner ini. Bikin kulit jdi lembab, seger, menutrisi kulit jg soalnya aku jarang jerawat setelah pake ini lalu setelahnya pake serum nacific yg fresh herb. Packagingnya cantik banget. cuma aku agak2 takut kesenggol aja sm botolnya, soalnya botolnya terbuat dr kaca.
Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Huxley toner extract it
Suka banget sama packaging nya simpel tapi mewah dan keren , produk nya juga baguss bikin kulit jadi fresh dan lembab , tekstur nya cair bening bau nya sama sekali ga ganggu ko
Isna Pidiani
30 September 2019
Top Reviewer
Huxley
Bikin kulit jadi lembab dan kenyal , size nya gede sih jadi aweet hihi
Yunita Malikul mulki
29 August 2019
Top Reviewer
Kerennn beud
Pertama pake Bikin muka fresh dan lembab ... apalagi kalo telaten pake nyaa yaa waaah ajib nih toner
Anis Muchtar
20 April 2019
Verified Buyer
Kesan pertama: Wanginya nyengat, tapi bagus ❤
Baru pakai sekali, waktu nyobain wanginya nyengat banget. Bau2 kaktus gitu deh, emang bahannya pakai kaktus kan ya.

Tp ya ampun sekali pakai muka jd lembab banget.

Kita lihat hasil selanjutnya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping