FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Total Temptation Mascara Waterproof - Very Black

Rp 139.000 Rp 111.200
37 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 5pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

WHAT IT IS

 
Total Temptation™ Waterproof Mascara builds lashes for full and soft volume.

 

BENEFITS

 
Give in to Total Lash Temptation. Build on bold volume to create irresistibly soft, separated, and dense lashes coat after coat. Features a creamy and whipped formula infused with coconut extract. Packaging may vary, what you receive may not be what is reflected on site.

 

HOW TO USE/APPLY

 
Step 1. Sweep the brush from the root-to-tip of lashes.
Step 2. Repeat the first step until desired volume is achieved.
Step 3. Do not let mascara dry in between coats.
Step 4. Easily remove mascara with Maybelline Expert Eyes® 100% Oil-Free Eye Makeup Remover.

Ratings and Reviews


Lika Fathiyyaturrahmah
15 October 2020
Verified Buyer
Cetar
Salah satu maskara yang bikin bulu mata cetarrr, tahan lama juga dan gak gampang luntur
Arina Chimaya
09 October 2020
Verified Buyer
LENTIK CAKEP
Pake ini udah setahun lebihhh. Sukaaa, bulu mataku pendek dan ga trll keliatan. Begitu pake ini jd keliatan lbh tebel, panjang, dan lentik. Cm ya sama aja sih ky mascara maybelline yng lain, kalo dipake wudhu meskipun waterproof pasti ada bekas item diujung bawah mata. Tp bukan yang mbleber parah, cm berbekas gitcuu.
Kimberly Imanuella
11 September 2020
Top Reviewer
Waterproof
Bikin bulu mata cantik lentik dan yg terpenting super awet dong ga gampang ilang
Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
Maybelline
Pilihan lain mascara yg ku pake ... hampir sama kaya mascara yg biasa ku pake . Bikin bervolume dan ngelntikin juga
Kerenhapukh S
03 August 2020
Top Reviewer
all in one
bagus banget efeknya lengkap, keliatan banget lengthening dan volumizing. Walaupun volumizing masi ada efek kepisah"nya, my favorite. cuma memang tubenya agak besar
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping