FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Total Temptation Mascara Waterproof - Very Black

Rp 139.000 Rp 111.200
40 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

WHAT IT IS

 
Total Temptation™ Waterproof Mascara builds lashes for full and soft volume.

 

BENEFITS

 
Give in to Total Lash Temptation. Build on bold volume to create irresistibly soft, separated, and dense lashes coat after coat. Features a creamy and whipped formula infused with coconut extract. Packaging may vary, what you receive may not be what is reflected on site.

 

HOW TO USE/APPLY

 
Step 1. Sweep the brush from the root-to-tip of lashes.
Step 2. Repeat the first step until desired volume is achieved.
Step 3. Do not let mascara dry in between coats.
Step 4. Easily remove mascara with Maybelline Expert Eyes® 100% Oil-Free Eye Makeup Remover.

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
11 September 2020
Top Reviewer
Waterproof
Bikin bulu mata cantik lentik dan yg terpenting super awet dong ga gampang ilang
Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
Maybelline
Pilihan lain mascara yg ku pake ... hampir sama kaya mascara yg biasa ku pake . Bikin bervolume dan ngelntikin juga
Kerenhapukh S
03 August 2020
Top Reviewer
all in one
bagus banget efeknya lengkap, keliatan banget lengthening dan volumizing. Walaupun volumizing masi ada efek kepisah"nya, my favorite. cuma memang tubenya agak besar
Sherina Cynthia
08 April 2020
Verified Buyer
Total Temptation Mascara
To be honest gue bukan maskara person, beli maskara juga karena waktu itu mau ketemu camer haha. Pertama dibeli memang clumpy banget tapi hampir semua produk mascara memang begitu ya so im not shock at all. Warnanya hitam pekat, bikin panjang dan tebel banget for my first ever mascara this is doing the job well! Waterproof parah cuman karena dia waterproof jadi agak susah dihapus harus pake oil remover dan produk ini cepet bgt kering :(
Fitriyanti Ekaputri
19 March 2020
Top Reviewer
Smudging
Kalo mascara lain kan wangi nya chemical gitu nah surprisingly mascara maybelline total temptation ini ada wangi kelapa nya. Unik! Akhirnya aku beliin produk ini untuk adik ku. Ternyata dia kurang suka. Walaupun mascara ini buat bulu mata lentik tanpa eyelash curler dan konon katanya waterproof, saat sore hari jadi berjatuhan kebawah mata dan bikin mata hitam kayak panda. Annoying sih. Mungkin kurang cocok aja kali ya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping