FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Touché 3D Lashes - 6731

Rp 50.000 Rp 45.000
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

Type: Touché - Upper Lashes

Made from Premium Synthetic Hair with extra flexible nylon strand.

Use the foremost inovation 3D curl with decorative design for daily to glamorous look.

NOTICE: Each piece of this product is handmade. Please take extra caution when handling them as they are extremely fragile.

DIRECTIONS FOR USE: Gently remove false eyelashes from the platform and apply a few drops of eyelash adhesive to the bottom edge of the false lashes. Apply the false lashes above your eyelashes along your natural upper lash line, pressing lightly from the outside towards the inner corner of the eye. Wait for 5-6 seconds for the adhesive to dry. To remove, gently pull off starting from the outer corner, pulling inwards inner corner of eyes. Reusable.

Ratings and Reviews


Christina Yuliana Simamora
04 October 2020
Verified Buyer
Artisan 3D Lashes-6731 TER LOVE ❤️
Bulmat 3D Artisan 6731 ini tuh bener2 storm bgt,selain bulmatnya Cetar tp gk lebay,mirip bgt sm extension bulmat,dia tuh batang bulu nya super nyaman,ringan,dan gak gatel atau nusuk2,yg paling penting lagi tahan lama bs aku pake 10x dan itu pun gk sehancur brand lain dia nya setelah dipakai berkali,apa lagi kalau dirawat,bs diatas 10x pemakaian ,TRUST ME ❤️
Melati Isyantika
06 February 2020
Verified Buyer
ter❤
aku juga pake yg ini, bikin mata cantik juga, ringan banget kaya gapake bulu mata palsu
Fadilla Tsani
26 May 2019
Top Reviewer
Lashes Cantik
Lashes ini cantik bgt dan bener2 high quality, halus, ringan, nyaman dipake, ga gatel sama sekali.
Sintya Ramadan
01 May 2019
Verified Buyer
Bagus BGT!
Ini bagus banget sumpah gak bohong. Serian touche ini 3-3 kodenya cantik semua. Dan kalo ini dipake bener2 kaya extention. Jangan di ragukan lagi soal kwalitasnya karna ini ringan banget gak ngerti lagi deeeh cinta bangeeeeet!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping