FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(Travel Size) CLINIQUE Moisture Surge 72Hour Auto-Replenishing Hydrator 15ml

Rp 245.000 Rp 210.000
5 Reviews
1
Wishlist
Information

What It Is
Our addictively refreshing gel-cream is now enhanced to give your skin the power to rehydrate itself. Delivers an instant moisture boost. Keeps skin almost twice as hydrated at the end of the day than it did before. Enjoy 72 hours of non-stop hydration, even after washing your face.

What It Does
Advanced hydrator with Auto-Replenishing Technology actually helps skin create its own internal water source to continually rehydrate itself. Then locks in all that moisture for an endlessly plump, dewy, healthy-looking glow.

Proven Results
Testing proves it works non-stop for 72 hours—even after washing your face.
Our enhanced formula gives skin an instant moisture boost. Delivers almost twice as much hydration at the end of the day than it did before.

Key Ingredients / Technology
New Auto-Replenishing Technology with caffeine helps trigger skin’s own rehydration system. Hyaluronic Acid fragments and Activated Aloe Water plump skin with moisture. A super-holding matrix of humectants and polymers help reduce water loss and seal in moisture.
 

How To Use

Multi-tasking formula can be used anytime skin needs a moisture boost, under or over makeup, or as a 5-minute mask.

Ratings and Reviews


Ririna Dara
19 September 2020
Verified Buyer
Moisturizer
melembabkan nya juara sih ini, apalagi untuk dry skin enak banget tpi ya gitu mahal untuk ukurannya.
yolanda Viana
15 May 2020
Verified Buyer
Bad
Untuk kulit oily dan sensitif, ini agak triggers sih karena dia ada kandungan dimetikonnya, yg bisa nyumat pori dan for me ini nimbulin bruntusan dan nambah jerawat karna namanh berminyak yg bkin gmpng nempel bakteri.
Saumi Rahmawati
08 September 2019
Verified Buyer
Lembab banget!
Mau nyoba aja pertamanya karena ada vlogger yang pake ini, makanya beli travel size dulu. Dan ternyata WOW BANGET! Beneran lembab banget, walaupun ada acne tapi muka gak kaya gundik..
Yudia Yuyu
13 August 2019
Verified Buyer
Lembab
Kesan pertama.. baunya enak,lumer klo dioles diwajah kayak mentega dan lembab..br seminggu pake.. suka..ada harga ada rupa hehee.. mari menabung????
Gebija .
25 July 2019
Top Reviewer
Lembab
ini enak banget dipakainya.. wajah jadi berasa lembab banget.. mau nangis saking senengnya ada moisturizer yang sebagus ini..dan cocok dikulit wajah aku.. duhh pengennya sih bisa beli sendiri.. ini punya pun jg cm krn dikasih macam sampel gitu
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping