FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(Travel Size) Eyeshadow Primer Potion - Original 5ml

Rp 250.000 Rp 205.000
6 Reviews
1
Wishlist
Information

Be armed and ready for shadow wherever you go. Our travel-size Eyeshadow Primer Potion makes shadow apply more smoothly and keeps your color vibrant and crease-free for 24 hours.

What it does:

Once you’ve tried Eyeshadow Primer Potion, you'll never want to live without it. Our formula glides on smoothly, and space-age polymer technology fills in any imperfections on the skin’s surface, prepping your lids for all-day shadow. 

Ratings and Reviews


Amanda Metta Chandra
15 November 2019
Verified Buyer
Primer eyeshadow terbaikkk
Sebelum pulasan eyeshadow, pakai primer ini dulu di kelopak mata, sumpah ketahanan eyeshadownya jauh lebih baik. Hasilnya? Cetar membahana dari pagi sampe malem
Jennifer Theodora
21 June 2019
Verified Buyer
Juara
Udah gabs ngomong lagi sama produk satu ini, emang bener - bener juara banget buat primer eyeshadow. Aku super suka banget sama produk ini and yes, of course bakal repurchase
Fadilla Tsani
19 June 2019
Top Reviewer
Memantul
Eyelid aku cukup oily, mascara dan eyeliner apapun biasanya smudging di aku (including heroine make). Tapi waktu coba pake ini, ga ada smudge sama sekali. Aku pakein di eyelid sama di lower lash line sedikit.
Yunita Malikul mulki
14 June 2019
Top Reviewer
Nice
Eye primer terdabest ,, eye shadow yang tadi nya biasa aja juga jadi pigmented suka bangett
FU YIN
29 May 2019
Top Reviewer
Gak ngeremehin eyeshadow primer lagi
Dulu sih ngeremehin eyeshadow primer. Tapi setelah coba yg Urban Decay ini dan liat bedanya, now pasti pake terus sebelum apply eyeshadow.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping