FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(Travel Size) FIRST LAB Probiotic Cream 15ml

Rp 121.000 Rp 90.750
18 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Maintain a good bacteria on your skin, Skin Brightening, Pore & Wrinkle improvement.

Safe for Sensitive Skin & Eczema Friendly

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

DIRECTION] Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

Water, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Japonica Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Niacinamide, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Ammonium Acryloyldimethy ltaurater, Hydroxyethyl Urea, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Caprylyl Glycol, ArganiaSpinosa Kernel Oil, Allantoin, Tromethamine, Fragrance(Parfum), DipotassiumGlycyrrhizate, Acetyl Glucosamine, Adenosine, Lactic Acid, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Maltodextrin, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinate Aminopropanediol Esters, Bacillus Ferment, Dextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Carbomer, Palmitoyl Tripeptide-5, Polysorbate 20, TetradecylAminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Tocopherol, Magnesium Chloride, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Ratings and Reviews


Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
First lab
Bener2 ngelembabin ..dan sengaja beli yg travel size biar gampang dibawa2nya ..
Kerenhapukh S
31 July 2020
Top Reviewer
Done its job
teksturnya agak thick tapi ga yang greasy. Very moisturizing dan bisa keep kelembabannya untuk waktu yg cukup lama
Siswi Trihanifah
29 July 2020
Verified Buyer
My saver moisturizer
Teksturnya emang rada thick tapi bener2 lembapin. Pake ini pas lagi kulit bener2 kering besok paginya langsung lembab dan halus. Aku lebih milih ini dipake dimalam hari karena lebih nampol aja ngasih moisturenya
Putri Sukmafidyah
28 July 2020
Verified Buyer
My very first probiotic cream
Moisturizer pertama yang ada kandungan probiotic. Yes ternyata bersahabat dengan kulit, teksturnya bener2 lembapin wajah, pake sedikit aja udah berasa. Dan mantepnya lagi kalo wajah lagi bruntusan pake ini tuh besok paginya langsung kalem, muka bener2 jadi halus. The best lagi kalo abis exfoliate pake pelembab ini, waaah kenyal, lembab dan halus jadi satu hasilnya. Ternyata sebagus itu kerja probiotik di wajah. Great job banget deh first lab ini, gak kaleng-kaleng.
Alvina Tri amalia
28 July 2020
Verified Buyer
My Joly Grail Moisturizer By First lab!
seneng banget bisa nyobain produk firstlab dari beautyhaul! kebetulan waktu itu lagi cari moisturizer yang cocok untuk kulitku. Amazed waktu nyoba produk firstlab ada ingredients yang sangat menarik untukku karena dia mengandung bakteri baik juga. Waktu wajah lagi gatel, dan dipakaiin moisturizer ini langsung mereda dong! Trus final looknya juga glowing sehat gitu, kelembabannya terjaga bgt deh pokoknya. Worth to try ❤️????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping