Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

(Travel Size) FIRST LAB Probiotic Cream 15ml

Rp 121.000 Rp 90.750
19 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Maintain a good bacteria on your skin, Skin Brightening, Pore & Wrinkle improvement.

Safe for Sensitive Skin & Eczema Friendly

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

DIRECTION] Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

Water, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Japonica Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Niacinamide, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Ammonium Acryloyldimethy ltaurater, Hydroxyethyl Urea, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Caprylyl Glycol, ArganiaSpinosa Kernel Oil, Allantoin, Tromethamine, Fragrance(Parfum), DipotassiumGlycyrrhizate, Acetyl Glucosamine, Adenosine, Lactic Acid, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Maltodextrin, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinate Aminopropanediol Esters, Bacillus Ferment, Dextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Carbomer, Palmitoyl Tripeptide-5, Polysorbate 20, TetradecylAminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Tocopherol, Magnesium Chloride, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Ratings and Reviews


Jeannifer Corputty
12 January 2021
Verified Buyer
Good for dry skin
Moisturizer ini bener2 bagus bgt hasilnya terutama buat yg kulitnya kering ini bantu buat melembabkan, dipake semaleman bangun2 kulit masih lembab dan makin radiant jd kelihatan lebih sehat dan glowing. Sayangnya di kulit berminyak agak terlalu oily dan thick gitu huhu jd pakenya harus tipis2 bgt
novita triani
28 October 2020
Verified Buyer
Bagus banget
Awalnya cobain yg sample sizw terus hasilnya ko bagus banget akhirnya memutuskan buat beli yg travel sizenya, beneran bikin kulit kenyal dan lembab. Awalnya agak gmn gt sama packagingnya krn mirip sama salep hehe tp jujur ini beneran bagusss
Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
First lab
Bener2 ngelembabin ..dan sengaja beli yg travel size biar gampang dibawa2nya ..
Kerenhapukh S
31 July 2020
Top Reviewer
Done its job
teksturnya agak thick tapi ga yang greasy. Very moisturizing dan bisa keep kelembabannya untuk waktu yg cukup lama
Siswi Trihanifah
29 July 2020
Verified Buyer
My saver moisturizer
Teksturnya emang rada thick tapi bener2 lembapin. Pake ini pas lagi kulit bener2 kering besok paginya langsung lembab dan halus. Aku lebih milih ini dipake dimalam hari karena lebih nampol aja ngasih moisturenya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping