#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Ultra Cover Liquid Matt Foundation

Rp 135.000 Rp 121.500
5 (16)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

With soft focus agent, this foundation will gently deliver natural coverage while helps blurring black spots, fine lines and wrinkles. When the best makeup base is well applied, great makeup will last long.

Contains:
- Jojoba Oil to keep skin moistness
- Sunscreen for UV protection
- Soft focus agent to cover skin fine lines
- Pearl extract to help brighten skin

Directions: 
Apply sheer onto face and neck. Choose the most suitable tone.

Tips: 
Apply gently part by part and wait for the foundation to adjust with your skin.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Kimberly Imanuella
Top Reviewer
11 September 2020
Matte yang engga matte
Berat banget rasanya terus bikin clogges pore ????
Kerenhapukh S
Top Reviewer
03 August 2020
okay
formulanya oke, gampang diblend. coveragenya ya medium lah. pilihan warnanya juga ada yang gelap. overall oke sih tapi nothing special
iin indriyani
29 July 2020
bikin jerawat ;(
pernah cobain punya kakak ku, sebenernya buat coverage nya oke banget sih, cuma di aku dia gampang bikin jerawatan, ga cuma aku aja yang bilang, temen temen ku pun juga bilang gitu. trs bikin cakey juga, untung nyobain aja belum sempet beli
Citha Anindhyta
Verified Buyer
10 April 2020
Produk Lokal Recommended
Foundation yg cocok dipakai sehari-hari karena tekstur ringan & tahan lama. Hasil akhirnya lebih ke arah satin dibandingkan matte, jadi muka nggak kelihatan flat soalnya masih ada dewy sedikit. Tekstur foundie creamy. Coverage light to medium. Menurutku nggak oxidized. Sayangnya range warna sedikit, aku pakai yg tone 05 dicampur 03. So far recommend untuk pemakaian harian
Helen Helen
Verified Buyer
26 March 2020
Okelahhh
pake foundie ini buat sehari-hari aja karena kalau buat event event tertentu kurang cocok si cuman coveragenya oke kokk...
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping