FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ with Anti Pollution (30ml)

Rp 595.000 Rp 535.500
7 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 OCT 2020
*ESTIMASI READY: 7-20 hari dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Wishlist
Information
A lightweight facial sunscreen with SPF 50 PA++++ to protect against pollution and the first signs of aging.

Hydrate and help protect skin from the early signs of aging with our lightweight facial sunscreen with broad spectrum SPF 50 PA++++. With advanced UVA/UVB technology and pollution protection, our formula helps defend against UV rays, while Cellulospheres protects against pollution and free radicals. Our daily, non-comedogenic sunscreen provides all-day hydration, absorbs quickly and leaves a matte finish.

  • Helps protect skin from environmental aggressors including UVA/UVB rays and pollution which can cause the first signs of aging
  • Lightweight formula absorbs quickly and leaves skin with a matte finish
  • Formulated with advanced UVA/UVB technology and pollution protection
  • Dermatologist-tested for safety
  • Non-comedogenic
  • Suitable for all skin types, including sensitive skin

Ratings and Reviews


Trisya Mika
11 April 2020
Verified Buyer
The best
The best lah obviously. Enak bgt dipakenya kyk adem bgt trs jg textureny verry good
Oka Luthfi
18 February 2020
Top Reviewer
Kiehls ultra light daily uv defense spf50 pa ++++ with anti pollution
Suka banget karna cepet meresap nya dan engga lengket sama sekali , meskipun mahal tapi kalo bagus gimana ya hehehe bakalan beli lagi pokonya
Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
Bagusssssss!
Cepet meresap, gak lengket, dan ringan.
Maulanie Nf
21 November 2019
Top Reviewer
Kiehls
Jatuh cinta pas pertama nyobain tester nya dan akhir nya beli sekarang masih pakek karna suka sama formula nya yang ringan di kulit udah gitu cepet meresap ke kulit
Yuliani Nurcita
16 October 2019
Top Reviewer
Kiehls ultra light daily uv defence with anti pollution
Seger banget keliatan nya pake ini , cepet meresap nyaa gak bikin lengket di kulit .. ah pokonya bagus
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping