Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Ultra Waterproof Liquid Eyeliner

Rp 99.000
8 Reviews
1
Wishlist
Information

Ultra Waterproof Liquid eyeliner pen with a perfect 0.25mm tip for all your needs, enables you to create a variety of style from thin precise lines to a very strong and thick lines.

The formula glides on easily with intense black color to beautifully define your eyes. This Ultra waterproof and smudge proof formula wears strong all day long for 24 hours.

Ratings and Reviews


Lika Fathiyyaturrahmah
22 November 2020
Verified Buyer
biasa aja
kurang suka sama formulanya, mungkin karena mataku sering lembab dan berair gitu jadi pas diaplikasikan produknya kaya air (?) gitu jadi gak sempurna warnanya, tapi untuk waterproof nya lumayan oke
Nur Fazrin Vieaulia
28 October 2020
Top Reviewer
Liquid Eyeliner
Liquid eyeliner dengan tip kecil yg mudah di apply. Harus nunggu beberapa detik sampai kering. Tapi ini bagus banget sih. Warnanya pekat dan lumayan longlasting.
Putri giri Pidia bhakti
24 August 2020
Top Reviewer
Goban
Bagus nih
Item nya pekat sekali di pake nya juga nyaman dan mudah
Watterproof juga
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
Goban waterproof eyeliner
Super item mudah di aplikasiin nyaa dan juga tahan lama .
Michelle Japar
28 May 2020
Eyeliner Goban Cosmetics
Aku sebenernya ga gitu suka sih, soalnya hasilnya glossy gitu. Terus kayak suka rontok gitu eyelinernya di aku. Dan ga tahan lama. Hitam banget sih warnanya. Ujung spidolnya agak besar tpi masih bisa gambar garis yg tipis
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping