#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

V7 Toner 120g

Rp 515.000 Rp 386.250
5 (5)
1
Add to Wishlist
Details

What it is:

A vitamin brightening toner that clears and brightens the skin tone with a vitamin keratin care solution.

What it does:

It provides not only brightening care with 7 Vitamin complex, but daliy keratin care with acidic solution (AHA, PHA, and Natural BHA) that improves skin turnover and makes skin clear and firmed.

How to Use

 After cleansing, apply on a cotton pad and gently wipe over the face and tap your skin until absorbed.

Ingredients

Water, Panthenol, Methyl Gluceth-20, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycerin, Portulaca Oleracea Extract, C12-14 Pareth-12, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Brassica Oleracea Botrytis (Cauliflower) Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Disodium EDTA, Pogostemon Cablin Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Perilla Ocymoides Seed Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Lactobionic Acid, Pantothenic Acid, Sodium Lactate, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Sodium PCA, Ascorbic Acid, Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Glycolic Acid, Malic Acid, Lactic Acid, Cyanocobalamin, Pyruvic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tartaric Acid

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
31 January 2021
Dr jart
Toner the best bulan ini sih gila suka banget
Bikin muka super lembab dan juga glowing
Oka Luthfi
Top Reviewer
17 February 2020
Dr jart v7 toner
Aku pake serangkaian dr jart yang v7 semua nya aku cocok dan juga bener bener ngaruh di aku , kulit ku makin lembab dan juga lebih cerah , jadi kenyal dan keliatan kulit sehat .. apalagi toner ini bener bener bikin fresh dan cepet meresap nya
Yuliani Nurcita
Top Reviewer
16 October 2019
De jart v7 toner
Fresh banget pake ini , kulit jadi lembab dan enak dipake nyaa
Isna Pidiani
Top Reviewer
20 September 2019
Dr.jart
Cocok banget di aku , kulit ku kering rutin pake toner ini lama lama jadi lembab dan kenyal
Yunita Malikul mulki
Top Reviewer
28 August 2019
Cuco
Super duper ngelembapin , muka jadi serasa seger banget sehat ternutrisi meskipun nguras kantong tapi produk nya ngaruh dan bagus banget
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping