#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Vita Duo Cream Joan Day Joan Night 50g

Rp 499.000 Rp 399.200
5 (7)
1
Add to Wishlist
Details

Neogen teamed up with beauty influencer Joan Kim to create the ultimate day and night cream duo. The two different yet complementary formulas are conveniently housed in one jar. The nourishing Joan Day Vita Cream gives skin a morning boost with ingredients like energizing green tea and brightening vitamin C. The fast-absorbing formula also serves as a smooth canvas for makeup. The Joan Night Vita Cream features a juicy gel formula that repairs, soothes, and strengthens skin while you sleep thanks to ingredients like lavender oil and vitamin E. Using this perfect pair also ensures round-the-clock hydration. Both formulas are free of parabens, artificial fragrance, animal ingredients, and mineral oil.

How to Use

Gunakan krim Joan Day pada pagi hari sebelum beraktivitas, dan krim Joan Night pada malam hari sebelum tidur. Ratakan dan biarkan krim menyerap sempurna di kulit wajah.

Ingredients

Day Cream - Water, hydrogenated olive oil lauryl esters, cetyl ethylhexanoate, 1,2-hexanediol, glycerin, neopentyl glycol diheptanoate, camellia sinensis leaf extract, ascorbic acid (0.1 ppm), cyclopentasiloxane, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, palmitic acid, dimethicone, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, stearic acid, cyclohexasiloxane, cetyl alcohol, stearyl alcohol, cetearyl glucoside, coptis japonica extract, trehalose, butylene glycol, ethylhexylglycerin, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, gardenia florida fruit extract, allantoin, glucose, maltodextrin, sodium hyaluronate, panthenol, disodium EDTA.

Night Cream - Water, dipropylene glycol, cyclopentasiloxane, glycerin, cyclohexasiloxane, 1,2-hexanediol, dimethicone, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, lavandula angustifolia (lavender) oil, tocopheryl acetate (10 ppm), cyanocobalamin, cetyl ethylhexanoate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, glyceryl stearate SE, methyl glucose sesquistearate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyacrylate-13, polyisobutene, ethylhexylglycerin, disodium EDTA, polysorbate 20, sorbitan isostearate, gardenia florida fruit extract, maltodextrin.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
11 February 2021
Vita duo cream day and night
Sekarang pake jar yang ke 2 karna sesuka itu aku sama neogen vita duo ini
Nita Nita
23 November 2020
Neogen vita duo cream joan day joan night
Cocok bgt di kulit aku yang kering dan sesitif ini

Bikin beruntusan ku kalem bgt dan beberapa ada yg ilang

Teksture nya kek cream pada umum nya namun ini tidak lengket di muka dan juga cepet meresap nya

Tinggal dikit lagi kek nya otw pemakaian jar ke 2 nih
Putri giri Pidia bhakti
Top Reviewer
15 August 2020
Neogen
Awal nya tertarik karna liat packaging nya yang gede dan dalem nya udah ada day and night cream nya dan akhir nya di beli
Dan pas coba edaaaannn dong senyaman itu san se enak itu dipake nyaa
Bikin muka jadi lembab dan halusss sekali
Wafiy Yuka
11 July 2020
Neogen vita duo cream joan day joan night
Ih seneng sekali aku liat packaging nya yang besar namun sudah 2in1 day and night cream gini ..
teksture nya ringan dan cepet meresap nyaa , pas udah di apply ke muka keliatan banget muka langsung glowing
Lilis Rosna
Top Reviewer
09 June 2020
Neogen duo cream
Baguss loh aku udah mau abis dan bakalan repuches lagi , soal nya aku bener bener cocok . Semenjak pake neogen duo cream ini kulit aku yang asal nya kering sekarang malah normal , lembab , lebih cerah dan haluss
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping