FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Vitamin Tree Mask 110gr

Rp 370.000
3 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Wishlist
Information
  • A premium wash-off mask that contains 11.5% pure fresh Vitamin Tree leaves and 50.46% Vitamin Leaf Tea from Mountain Taebaek, Korea, preserving the rich nutrient content of natural Vitamin Tree leaves.
  • Enriched with Vitamin Berries, Cloudberry, Rose of Jericho and Snow Lotus, it helps nourish and hydrate your skin, and balance oil/moisture level.
  • Protects rough and damaged; a solution for sensitive skin. 
  • Safe for use as it contains no harmful additives.

Ratings and Reviews


Yuliani Nurcita
16 October 2019
Top Reviewer
Im from vitamin tree mask
Love banget bikin calm muka yang lagi ada masalah , pas cuci muka keliatan agak cerah dan kek kulit sehat ternutrisi gitu apalagi kalo dipake nya rutin ya ajib banget ini masker
Isna Pidiani
20 September 2019
Top Reviewer
Im from
Mask favorite bikin masalah BO di muka jadi kalem kalo di pake rutin kerasa banget hasil nya jerawat makin lama makin lenyap
Gebija .
31 July 2019
Top Reviewer
Bikin adem
Ini masker mahalnya bikin mikir lagi tapi tertarik banget buat nyoba. Waktu pertama kali pake teksturnya enak si kaya creamy gitu jadi keringnya ngga bikin narik, tapi baunya ampunnn sangat2 ngga banget. Setelah dibilas jerawat langsung kalem dan muka jauh lebih cerah. Aku akan kembali padamu kalo wajah sedang bermasalah
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping