FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Voile- 5221

Rp 50.000 Rp 47.500
5 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 4pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Type: Voile- Upper lashes

Handmade Silk Lashes with sharpen edge resulting a seamless look with Ultrasoft Band that will provide comfort when used. This lashes can be cleansed using water based cleanser and reused up to 10 times.

DIRECTIONS FOR USE: Gently remove false eyelashes from the platform and apply a few drops of eyelash adhesive to the bottom edge of the false lashes. Apply the false lashes above your eyelashes along your natural upper lash line, pressing lightly from the outside towards the inner corner of the eye. Wait for 5-6 seconds for the adhesive to dry. To remove, gently pull off starting from the outer corner, pulling inwards inner corner of eyes. Reusable.

Ratings and Reviews


Virna Amelia
29 July 2020
Top Reviewer
Artisan
Bulu mata yang nyaman dipakai, cocok untuk dipakai daily life, bisa dipakai berkali kali asal perawatannya benar dan bulunya ga kena lem
Nining Setyowati
02 March 2020
Verified Buyer
bulumata yang gak bikin kayak mata barongsai
ini bulumata ternyaman yang pernah aku pakai. mengingat bulumata aku yang udah gondrong tapi bobo, seri ini bikin efek 4D tapi natural. cakep dah tapi gak bikin mata aku kayak barongsai lagi manggung.
Yeni Nuraeni
02 July 2019
Top Reviewer
Pas bwt berbagai occasion
Seri 5221 ini menurut q lbh nyaman d pake bwt berbagai occasion. Panjang tp ga trlalu lebat. Slalu nyaman pke bulmat artisan.
elvi sitorini
29 June 2019
sukaa
bulu matanya bagus bangett inii. keliatannya kaya natural aja gitu. ngga yang gonjreng jeder norak gitu. worth it bgttt
Yunita Malikul mulki
24 June 2019
Top Reviewer
Good
Baru pertama kali pake merk artisan eh ternyata suka ga bikin berat di mata keliatan natural , good ❤️
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping