Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

White Expert Oil Control & Anti Acne Facial Cleanser 100g

Rp 37.900 Rp 32.215
10 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 6pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Safi White Expert Oil Control & Anti Acne Cleanser menjawab kebutuhan mu akan face cleanser yang dapat mengatasi masalah kulit berminyak dan berjerawat! 99,9% Anti bacterial yang dapat membunuh tumbuhnya bakteri di kulit wajah.

Ratings and Reviews


Lani S
06 October 2020
Top Reviewer
Safi
Udahh dipake stengan bulan tapi jerawat masih ada ajaa dan gak mereda
Hmmm proses nya bakalan lama kek nya kalo pake iini
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
Safi facial cleanser
Di aku bener bener ga ada efek nyaa jerawat malah semakin meradang
Oka Luthfi
23 February 2020
Top Reviewer
Safi white expert oil control and anti acne facial cleanser
Baguss sih foam nya dikit, di muka ku cocok tapi dia engga ngefek apa apa jerawat juga masih pada ada
Herlin Karlina
24 December 2019
Top Reviewer
Safi
Ahh sayang ini engga cocok di aku , malah semakin berminyak dan jerawat masih tetep aka ada
Kori Hardi
02 September 2019
Verified Buyer
Safi white expert oil
Love it~ this seller never let me down.. I love this product also. It did great for my oily skin. I even don’t have to use any product for my acne. I hope it will keep it less oily like this or even more~
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping