FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Witch Hazel Rose Petal Toner

Rp 230.000 Rp 207.000
5 Reviews
1
Wishlist
Information
Ingredients

Flower Power. Make your skin bloom with THAYERS® Rose Petal Facial Toner. This gentle toner is derived from a time-honored formula, developed by Thayers to cleanse, tone, moisturize, and balance the pH level of skin. In addition to containing pore-cleansing Rose Water and certified organic Aloe Vera, this unique, proprietary blend also contains certified organic, non-distilled Witch Hazel that’s grown exclusively for Thayers on a family farm in Fairfield County, Connecticut. By avoiding distillation of our Witch Hazel, we’re able to preserve the naturally-occurring, beneficial tannins, which are known to offer antioxidant and antibacterial benefits, and bring about a natural glow. Thayers elixirs have been a fixture in medicine cabinets for generations – once you use them, you’ll know why.

BPOM: NE51190105535

Purified Water, Glycerin, Certified Organic Witch Hazel Extract Blend (Hamamelis Virginiana Extract (Witch Hazel*), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Filet of Aloe Vera*)), Phenoxyethanol, Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Fragrance (Natural Rose), Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract,
*Denotes Certified Organic Ingredients

Ratings and Reviews


Kimberly Imanuella
18 September 2020
Top Reviewer
enak buat kompres
toner yang enak bgt buat csm an kulit auto lembut halus lembab dan seger pastinya
Kerenhapukh S
30 August 2020
Top Reviewer
smells good
yang ini wangi mawarnya enak banget, bikin experience wktu skin carean lebih enjoyable
FU YIN
20 November 2019
Top Reviewer
Lebih suka yg ada wanginya
Aku sih lebih suka yg ada wanginya, enaaakk. Seger juga kalau udah pake ini.
Maudy Yulia
08 November 2019
Bagus Parah
Toner kesayangan dan udah repurchase berkali kali. Bantu banget ngeringanin dark cycle di area mata dan calming my skin.
Yuliani Nurcita
26 October 2019
Top Reviewer
Thayers witch hazel rose petal toner
Pertama kali pake langsung cinta , wangi nya enak bikin kulit jadi lembut lembab dan kenyal suka banget
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping