Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Zero Made Green Cleansing Balm

Rp 490.000 Rp 416.500
4 Reviews
1
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

A safe soft balm cleanser of EWG green level. Its heavy texture transforms into soft oil upon contact with skin and it removes both base and color makeup cleanly with no damage, as well as keeping skin moisturized after washing with hydration of the natural oils it contains.

Take an appropriate amount of the product on dry palms and massage into the face with makeup on it evenly in a circular motion. Rinse clean with tepid water (also good for color makeup removal)

Green Seed, Argan, Vitamin Tree, Neroli Oil

Ratings and Reviews


Lies Purwaning Tyas
28 October 2020
Verified Buyer
cleansing balm commleaf
awal beli di beauty haul karena diskon separuh harga. Balm nya itu enak di muka, cepet leleh, gampang bersihin makeup, efortless. Wanginya seger menenangkan. Tapiii... yang basic banget, yang harus di cleansing balm adalah harus gampang dibersihin. Ini enggak, susah bersihinnya, muka kaya ketempelan minyak, harus pakai facial wash sampai 2 kali untuk yakin muka bersih dari cleansing balm. Dengan harga yang tinggi untuk cleansing balm, tapi susah dibilas???? hmmmm
Ririna Dara
19 September 2020
Verified Buyer
Cleansing balm
packagingnya bagus, warna nya ijo lucu gitu, dan mudah banget ngangkat kotoran muka sayang mahal aja utk sekedar first cleanser sih
Putri giri Pidia bhakti
20 August 2020
Top Reviewer
Commleaf
Good nih
Cepet ngebersiin makeup tebel dan makeup waterproof
Aroma nya ku sukaa
Packaging nya oke
Hesthi Pratiwi
03 July 2020
Debest!
Ini aku dikasih sih sama brandnya waktu awal launching. Dan gak nyangka produknya beneran warna ijo, di scoopnya gampang dan gampang lumer juga. Daya bersihnya oke, pekejingnya bagus. Cuma emg mahal aja sih haha
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping